Varbergs bästa båtklubb

Utbildning

VBK kommer att under vintersäsongen att anordna utbildning för medlemmar och i mån av plats för andra intresserade.
Alla kurser är till självkostnadspris.Under hösten kommer vi att köra Förarintyg och till våren Kustskeppare kurser om intresse finns.
Förarintyg startar i oktober. Den anmälan är bindande.
Kustskepparen är endast en intresseanmälan.
Dessa kurser kommer att vara en kombination av lärarledda lektioner och självstudier i grupp.
Vi måste ha ett visst antal deltagare för att vi skall köra kursen.
Ytterligare information kan du få genom att skicka ett mail till:  kurs@varbergsbatklubb.se

Anmälan till Förarintyg är nu stängd(2019-09-23)

Anmälan till "Ta hand om din motor"  på Eliassons Båtvarv kl 17.30 är nu stängd(2019-11-30)

Kustskeppare
Vi kommer att köra kustskepparutbildning under vårterteminen 2020 om vi blir tillräckligt många deltagare
Kursen kommer att vara vid tio(10) tillfällen. Kursdag Torsdagar. Alla lärarledda av Jan Eriksson.
Kursstarten kommer att vara så att vi är färdiga i mitten av april.
Anmälningsavgiften är 300:-
Kursmaterial tillkommer beroende på vad ni har tidigare. kostnad mellan 200-700 kr
Examinationsavgift tillkommer.
Den slutliga avgiften beror på antalet anmälningar.(Troligtvis runt 1000 kr + kursmaterial)
Anmälning senast 2020-01-05.
Anmälningsavgiften swichas till 070-3537285(Stefan Eliasson) i samband med anmälan.
Anmälningsavgiften återbetalas endast om kursen inte blir av.
Definitiv avgift inbetalas på anmodan före kursstart.
Definitiv anmälan görs nedan.
Du måste anmäla dig igen även om du gjort intresseanmälan tidigare

Utbildning

Anmälan och intresseanmälan