Varbergs bästa båtklubb

Utbildning

VBK kommer att under vintersäsongen 21/22 att anordna utbildning för medlemmar och i mån av plats för andra intresserade.
Alla kurser är till självkostnadspris.Till våren kommer vi att köra kustskeppare kursen om intresse finns.
Kustskeppare startar i Januari. Anmälan är bindande.
Dessa kurser kommer att vara en kombination av lärarledda lektioner och självstudier i grupp.
Båda kurserna kommer att vara cirka två timmar vid 10 tillfällen, troligtvis torsdagar(18.30-20.30)
Vi måste ha ett visst antal deltagare för att vi skall starta kursen.
Ytterligare information kan du få genom att skicka ett mail till:  kurs@varbergsbatklubb.se

Anmälan till Kustskeppare
Anmälningsavgiften är 400:-
Kursmaterial tillkommer.  Kostnad enligt individuell beställning under fliken "Kursmaterial"
Examinationsavgift tillkommer.

Anmälning senast 2021-12-05
Kursmaterial tillkommer beroende på vad ni har tidigare. kostnad mellan 200-1020 kr
Examinationsavgift tillkommer.
Den slutliga avgiften beror på antalet anmälningar.(Troligtvis runt 1200 kr + kursmaterial och examinationsavgift)
Du måste ha gått Förarintyg med godkäntb resultat tidigare för att få göra provet för Kustskeppare samt ha gjort båtpraktik. Båtpraktiken kan göras i VBK:s regi

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Anmälningsavgiften(400 kr) swichas till 070-3537285(Stefan Eliasson) i samband med anmälan.(Skriv "Kustskeppare" och Namn)
Anmälningsavgiften återbetalas endast om kursen inte blir av eller för många anmälda.
Definitiv avgift och avgift för kursmaterial inbetalas på anmodan före kursstart.
Definitiv anmälan görs nedan.
Du måste anmäla dig igen även om du gjort intresseanmälan tidigare till Kustskepparen.
Samtidigt som din anmälan gör du beställning av kursmaterial.
Vid för många anmälda kommer prioritering att göras till medlemmar i VBK.

Utbildning

Anmälan och intresseanmälan